Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt
0
0
Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt

Schleich Poema

Schleich Poema
Productomschrijving
Net als de meeste grote katten, kan ook de poema van schleich® WILD LIFE heel hard rennen. Daarom moet je de tijd opnemen als hij weer eens zijn sprint van je bed naar de keukentafel en weer terug wil trainen. Maar de wilde kat kan niet alleen heel hard rennen, ze kan ook heel verre sprongen maken. Als ze wil springt ze maar liefst vijf meter ver!...

Net als de meeste grote katten, kan ook de poema van schleich® WILD LIFE heel hard rennen. Daarom moet je de tijd opnemen als hij weer eens zijn sprint van je bed naar de keukentafel en weer terug wil trainen. Maar de wilde kat kan niet alleen heel hard rennen, ze kan ook heel verre sprongen maken. Als ze wil springt ze maar liefst vijf meter ver! Ver genoeg om in de bus van helemaal voorin tot bijna achterin te springen. En als het onze poema lukt, juicht hij altijd heel hard. Maar dat klinkt niet zoals bij tijgers en leeuwen, want onze poema kan niet zo hard brullen. Hij verheugt zich liever wat stiller. Dan kan hij je ook niet wakker maken als hij 's morgens weer traint.

Geschikt vanaf 3 jaar

Afmetingen: 12 x 2,7 x 5,4 cm (bxdxh)

  • Schleich® speelsets en figuurtjes inspireren kinderen om met fantasie en tegelijkertijd in alle vrijheid te spelen. Dat zeggen zelfs de deskundigen!
  • De Schleich® figuurtjes zijn zeer gedetailleerd gemodelleerd en lijken sprekend op de dieren in het echt die als voorbeeld hebben gediend. Ze zijn dus ideaal voor pedagogisch verantwoord spelen.
  • Dit artikel hoort bij de WILD LIFE themawereld en is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Productspecificaties

Artikelnummer
SCH14853
SKU
14853
EAN
4059433364575

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »