Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt
0
0
Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt

Schleich Grizzly beer

Schleich Grizzly beer
Productomschrijving
Schleich® WILD LIFE Grizzlybeer. Grizzlyberen zijn grote en sterke dieren. Zij kunnen een hoogte van 2,40 meter bereiken (als ze op de achterpoten staan) en kunnen 450 kilo wegen. Ze hebben een soort bult op de rug en zeer sterke achterpoten. Grizzlyberen kunnen snelheden tot 55 kilometer per uur halen. Ze leven alleen en zijn vaak agressief. Vaak...

Schleich® WILD LIFE Grizzlybeer. Grizzlyberen zijn grote en sterke dieren. Zij kunnen een hoogte van 2,40 meter bereiken (als ze op de achterpoten staan) en kunnen 450 kilo wegen. Ze hebben een soort bult op de rug en zeer sterke achterpoten. Grizzlyberen kunnen snelheden tot 55 kilometer per uur halen. Ze leven alleen en zijn vaak agressief. Vaak zijn er groepjes te zien bij een rivier die op zoek zijn naar zalmen. Deze beren zijn alleseters en leven van vissen, planten en grote zoogdieren, zoals elanden, herten en zwarte beren. Ze staan er ook om bekend dat zij voedsel van wolven en mensen stelen.

Geschikt vanaf 3 jaar

Afmetingen: 11 x 4,5 x 6,5 cm

Schleich® speelsets en figuurtjes inspireren kinderen om met fantasie en tegelijkertijd in alle vrijheid te spelen. Dat zeggen zelfs de deskundigen!
De Schleich® figuurtjes zijn zeer gedetailleerd gemodelleerd en lijken sprekend op de dieren in het echt die als voorbeeld hebben gediend. Ze zijn dus ideaal voor pedagogisch verantwoord spelen.
Dit artikel hoort bij de WILD LIFE themawereld en is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Productspecificaties

Artikelnummer
SCH14685
SKU
14685
EAN
4005086146853

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »