Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt
0
0
Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt

Schleich Dromedaris

Schleich Dromedaris
Productomschrijving
Net als in het wild, heeft ook de dromedaris van schleich® WILD LIFE maar één bult. Hij wordt ook wel eens aangeduid als kameel met één bult. Dromedarissen leven in de woestijnen van Afrika en Azië. Ze eten voornamelijk bladeren, droog gras en doornige planten. In hun bulten slaan deze zoogdieren geen water op, maar vet. Als ze in de woestijn...

Net als in het wild, heeft ook de dromedaris van schleich® WILD LIFE maar één bult. Hij wordt ook wel eens aangeduid als kameel met één bult. Dromedarissen leven in de woestijnen van Afrika en Azië. Ze eten voornamelijk bladeren, droog gras en doornige planten. In hun bulten slaan deze zoogdieren geen water op, maar vet. Als ze in de woestijn geen voer meer kunnen vinden, kunnen ze nog weken op deze voorraad teren. De dromedaris van schleich® WILD LIFE heeft de laatste tijd goed gegeten, want zijn goed gevulde bult staat rechtop.

Geschikt vanaf 3 jaar

Afmetingen: 14 x 3,4 x 10 cm

Schleich® speelsets en figuurtjes inspireren kinderen om met fantasie en tegelijkertijd in alle vrijheid te spelen. Dat zeggen zelfs de deskundigen!
De Schleich® figuurtjes zijn zeer gedetailleerd gemodelleerd en lijken sprekend op de dieren in het echt die als voorbeeld hebben gediend. Ze zijn dus ideaal voor pedagogisch verantwoord spelen.
Dit artikel hoort bij de WILD LIFE themawereld en is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Productspecificaties

Artikelnummer
SCH14832
SKU
14832
EAN
4059433039671

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »