Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt
0
0
Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt

999 games Catan: Het snelle Kaartspel

Productomschrijving
Catan: het snelle kaartspel is een vlot kaartspel, gebaseerd op Catan. Bouw straten, dorpen, steden en stadsuitbreidingen, en zet ridders in. Ruil met elkaar of met de markt en de gedekte stapel. Maar pas op: straten en ridders kunnen zomaar verloren gaan als je ze niet goed beschermd. Geen uitbreiding maar een compleet losstaande editie. Ook in d...

Catan: het snelle kaartspel is een vlot kaartspel, gebaseerd op Catan. Bouw straten, dorpen, steden en stadsuitbreidingen, en zet ridders in. Ruil met elkaar of met de markt en de gedekte stapel. Maar pas op: straten en ridders kunnen zomaar verloren gaan als je ze niet goed beschermd. Geen uitbreiding maar een compleet losstaande editie.

Ook in dit kaartspel bouw je straten, dorpen en steden en zet je ridders in. Steden kunnen op verschillende manieren worden uitgebreid. Verder kun je met de andere spelers of met de markt en de gedekte stapel grondstoffen ruilen. Maar pas op: je straten en ridders kunnen zomaar door de andere spelers afgepakt worden. Zo zijn ook behaalde overwinningspunten niet altijd zeker. Het bouwen van een kerk of een stadsmuur kan echter bescherming bieden!

De regels zijn relatief eenvoudig en je bent met een half uurtje klaar. Het spel is ook geschikt voor 2 spelers, omdat er alleen wordt geruild in plaats van gehandeld!

Inhoud:

  • 67 grondstofkaarten
  • 42 bouwkaarten
  • 1 richtingkaart
  • de spelregels

 

Spelduur: ca. 30 minuten
Aantal spelers: 2-4
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Productspecificaties

Artikelnummer
999-KOL29
SKU
999-KOL29

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »