Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt
0
0
Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt

999 games Keer op Keer 2

Productomschrijving
Keer op Keer 2 van 999 Games is het vervolg op het populaire en superverslavende dobbelspel.Kruis vakjes op je speelveld aan om zo snel mogelijk kolommen, rijen en gelijk gekleurde gebieden te vullen. Elke beurt kies je een gedobbelde kleur en een gedobbeld cijfer. Die combineer je, waardoor je aangrenzende vakjes van de gekozen kleur mag aankruise...

Keer op Keer 2 van 999 Games is het vervolg op het populaire en superverslavende dobbelspel.
Kruis vakjes op je speelveld aan om zo snel mogelijk kolommen, rijen en gelijk gekleurde gebieden te vullen. Elke beurt kies je een gedobbelde kleur en een gedobbeld cijfer. Die combineer je, waardoor je aangrenzende vakjes van de gekozen kleur mag aankruisen.

Maak steeds de juiste keuze en probeer de door de andere spelers gewenste combinatie weg te nemen. Je keuzemogelijkheden stijgen als je je speelveld verstandig uitbreidt. Het spel is afgelopen als een speler 2 complete kleuren heeft aangekruist. Wie heeft de meeste punten?

‘2’ gaat verder waar Keer op Keer ophoudt. Nieuwe dobbelstenen en mogelijkheden zorgen voor nieuwe uitdagingen. Zo kan een speler in zijn beurt nu ook ervoor kiezen om de zevende dobbelsteen te kiezen. Met de bom kruis je bijvoorbeeld 4 vakjes waar dan ook af, en het hartje zorgt voor extra punten voor een voltooide kolom. Dobbelen maar!


Inhoud:

  • 7 dobbelstenen
  • 1 blok met speelvelden
  • 6 viltstiften
  • de spelregels

Spelduur: ca. 30 minuten
Aantal spelers: 1-6
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Productspecificaties

Artikelnummer
999-KEE05
SKU
999-KEE05

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »