Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt
0
0
Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt

999 games Boonanza

Productomschrijving
Boonanza van 999 Games is een zeer interactief kaartspel. Plant verschillende bonensoorten en verhandel overtollige bonen aan je medespelers. Wie verkoopt zijn oogst het duurst? In dit communicatieve kaartspel handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meeste ...

Boonanza van 999 Games is een zeer interactief kaartspel. Plant verschillende bonensoorten en verhandel overtollige bonen aan je medespelers. Wie verkoopt zijn oogst het duurst?

In dit communicatieve kaartspel handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meeste geld?

Iedere speler krijgt 5 bonenkaarten en moet deze op volgorde in zijn hand houden. Verder heeft iedere speler twee bonenvelden. Op elk daarvan mag hij één soort bonen verbouwen. Als je aan de beurt bent, moet je de eerste kaart en mag je de tweede kaart uit je hand verbouwen. Daarna draai je twee nieuwe bonenkaarten open, die je mag houden of verhandelen. Je mag ook kaarten uit je hand verhandelen. Dat kan nuttig zijn, want een bonenveld is meer waard als er meer kaarten van een soort op liggen. En als je een soort moet verbouwen die er niet ligt, moet je een andere verkopen. En dat kan wel eens te vroeg komen... Je kunt er per spel echter wel één keer voor kiezen om voor drie thalers een extra bonenveld te kopen. Het spel is afgelopen als de stapel bonenkaarten drie keer is doorgespeeld. Wie daarna het meeste geld heeft, wint.

Boonanza is een fascinerend handelsspel van de auteur van Agricola en Le Havre.

Inhoud:

  • 104 bonenkaarten
  • 5 bonenveldtableaus
  • de spelregels

 

Spelduur: ca. 45 minuten
Aantal spelers: 3-5
Leeftijd: vanaf 10 jaar

Boona Nostra is een uitbreiding op Boonanza. Hierin andel je niet alleen met bonen en bonendollars, maar ook met gunsten. Nieuwe karakters en de bijbehorende gunstkaarten bieden nieuwe handelsopties en breiden de tactische mogelijkheden enorm uit.

Productspecificaties

Artikelnummer
999-BOO01
SKU
999-BOO01

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »