Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt
0
0
Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt

999 games Wie is de ezel?

Productomschrijving
Wie is de ezel? van 999 Games is een eenvoudig kaartspel voor het hele gezin. Probeer al je kaarten kwijt te raken en blijf niet met de ezel zitten!De kaarten worden opgedeeld. Als je de ezelkaart hebt, mag je beginnen. Je speelt één of meer kaarten met hetzelfde getal. Daarna mag de volgende speler. Die moet hetzelfde aantal kaarten spelen, maar...

Wie is de ezel? van 999 Games is een eenvoudig kaartspel voor het hele gezin. Probeer al je kaarten kwijt te raken en blijf niet met de ezel zitten!

De kaarten worden opgedeeld. Als je de ezelkaart hebt, mag je beginnen. Je speelt één of meer kaarten met hetzelfde getal. Daarna mag de volgende speler. Die moet hetzelfde aantal kaarten spelen, maar dan met een hoger getal, of past. Als je de ezelkaart speelt, volgt er een speciale ronde, waarin de speler die de hoogste kaart speelt de kaarten krijgt, inclusief de ezel. De ronde is afgelopen als één van de spelers geen kaarten meer heeft. De spelers die nog wel kaarten hebben, krijgen daar strafpunten voor, waarbij de ezelkaart extra strafpunten waard is.

Wie is de Ezel? is een zeer toegankelijk kaartspel, waarin de spelers elkaar uitermate goed dwars kunnen zitten.

Inhoud:

  • 110 speelkaarten
  • De spelregels

Spelduur: ca. 30 minuten
Aantal spelers: 3-12
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Productspecificaties

Artikelnummer
999-WIE01
SKU
999-WIE01

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »