Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt
0
0
Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt

999 games Wink

Productomschrijving
Wink van 999-Games is een hilarisch partyspel met grappig artwork. Het spel is makkelijk te leren en leidt snel tot de meest rare situaties. Ideaal voor elk feest! Undercover actie.... met een knipoog! Een groot carnavalsfeest blijkt de ideale dekmantel voor een undercover operatie. Alle aanwezigen zijn geheimagenten, die dienst doen als handlange...

Wink van 999-Games is een hilarisch partyspel met grappig artwork. Het spel is makkelijk te leren en leidt snel tot de meest rare situaties. Ideaal voor elk feest! Undercover actie.... met een knipoog!

Een groot carnavalsfeest blijkt de ideale dekmantel voor een undercover operatie. Alle aanwezigen zijn geheimagenten, die dienst doen als handlangers van de spelers. Alleen jij weet welke handlangerkaarten op tafel bij jou horen. De kaarten die je zelf in handen hebt, komen namelijk overeen met een aantal van deze handlangerkaarten. Maar bij wie horen alle andere handlangers?
Bij Wink moet je achterhalen wie welke kaarten heeft. Dit doe je door tijdens je beurt een pion op een handlangerkaart op tafel te plaatsen. De speler van die handlangerkaart knipoogt naar jou. Als je dankzij de knipoog weet van wie de handlanger is, scoren jij en de betreffende speler een punt. Maar als de overige spelers de knipoog zien, grijpen ze in.

Inhoud:

  • 8 pionnen
  • 8 spionnenkaarten
  • 32 inlichtingendienstkaarten
  • 2 x 36 agentenkaarten
  • De spelregels

Spelduur: ca. 30 minuten
Aantal spelers: 4-8
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Productspecificaties

Artikelnummer
999-WNK01
SKU
999-WNK01

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »