Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt
0
0
Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt

Haba The Key - de roof in Cliffrock Villa level 1

Productomschrijving
Een serieuze roofoverval schudt Cliffrock Villa op zijn grondvesten. Waardevolle kunstvoorwerpen werden gestolen! De spelers starten het onderzoek en combineren de aanwijzingen van de daders, tijd van de misdaden, buit en vluchtroutes. Ten slotte moeten ze de juiste cijfercode maken om de overvallers achter slot en grendel te brengen. Uiteindelijk ...

Een serieuze roofoverval schudt Cliffrock Villa op zijn grondvesten. Waardevolle kunstvoorwerpen werden gestolen! De spelers starten het onderzoek en combineren de aanwijzingen van de daders, tijd van de misdaden, buit en vluchtroutes. Ten slotte moeten ze de juiste cijfercode maken om de overvallers achter slot en grendel te brengen. Uiteindelijk is de winnaar niet per se de snelste rechercheur, maar wel de meest efficiënte!

Alle spelers spelen tegelijkertijd: de spelers bepalen welke getuigenissen en bewijsstukken ze voor het onderzoek willen gebruiken.

Wie op slimme wijze het dossier doorneemt, kan de aantekeningen over vingerafdrukken, afbeeldingen van de bewakingscamera en gevonden bewijsstukken combineren.

De zaak moet zo snel en efficiënt mogelijk worden opgelost en de daders moeten met behulp van de juiste cijfercode achter slot en grendel worden gezet.

Het simultane deductiespel heeft een unieke oplossingscontrole. Dat betekent: steek de sleutel in het slot en win! En omdat de weg naar de oplossing steeds weer anders loopt, blijft het spel boeiend om telkens weer te spelen. Trouwens, ervaren onderzoekers kunnen hun onderzoekstalent bewijzen in The Key-varianten voor gevorderden.

Aantal spelers: 1-4

Speelduur: 15-20 minuten

Leeftijd: geschikt vanaf 8 jaar

Nederlandstalig

Productspecificaties

Artikelnummer
HB305545
SKU
305545
EAN
4010168251202

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »