Startershuis

Dit mooie startershuis van de Sylvanian Families is superleuk om mee te spelen. Deze set bestaat uit een huis met twee verdiepingen, een figuur en meubels.Het huis is op de tweede verdieping uitgerust met een verwijderbare etage die naast de begane grond

Artikelnummer: SF5303
Aantal: 1

Dit mooie startershuis van de Sylvanian Families is superleuk om mee te spelen. Deze set bestaat uit een huis met twee verdiepingen, een figuur en meubels.Het huis is op de tweede verdieping uitgerust met een verwijderbare etage die naast de begane grond kan worden geplaatst om een bredere ruimte te creëren. Dit geeft kinderen een heel nieuwe variant om mee te spelen. De trap wordt geleverd als een opzichzelfstaand onderdeel dat op elke gewenste locatie kan worden geplaatst. De ramen worden geleverd met jaloezieën die tijdens het spelen zowel geopend als gesloten kunnen worden. Een superleuke set om verschillende verhalen na te spelen. Chocoladekonijn woont heel gezellig in dit mooie huisje. Kom jij ook eens langs?

Deze set bestaat uit een huis met twee verdiepingen, een chocoladekonijn meisjesfiguur en meubels.

Sylvanian Families

Silvanian Families omvatten alle soorten dieren, die leven in een fantasierijk bos.
Deze schattige speelgoed collectie biedt individuele creativiteit en eindeloze fantasie door middel van fantasiespel. Net als echt families, hebben deze schattige dierfiguren allerlei familieleden om hun liefde mee te delen. Met aantrekkelijke en prachtig gedetailleerde huizen, meubels en accessoires, kunnen de kinderen hun originele verhalen versterken.

Geschikt vanaf 3 jaar 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »