Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt
0
0
Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt

Kinderfeets Pikler Houten Klimtoestel Triangel

Productomschrijving
Small: bevat twee zijden die voorzien zijn van houten sporten. Afmetingen: 46 x 46 x 41 cm (L x B x H). Gewichtslimiet: 60 kg. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en ouder. Medium: het triangelvormige toestel bevat twee zijden met houten sporten en is inklapbaar waardoor deze eenvoudig op te bergen is. Afmetingen: 72 x 70 x 63 cm (L x B x H). Gew...

Small: bevat twee zijden die voorzien zijn van houten sporten. Afmetingen: 46 x 46 x 41 cm (L x B x H). Gewichtslimiet: 60 kg. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en ouder.

Medium: het triangelvormige toestel bevat twee zijden met houten sporten en is inklapbaar waardoor deze eenvoudig op te bergen is. Afmetingen: 72 x 70 x 63 cm (L x B x H). Gewichtslimiet: 60 kg. Geschikt voor kinderen van 1 jaar en ouder.

Large: bevat 3 verschillende zijdes: een zijde met touwen, een zijde met houten blokjes om op te stappen, en een zijde met houten sporten. Afmetingen: 89 x 82 x 78 cm (L x B x H). Gewichtslimiet: 60 kg. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en ouder.

Gemaakt van verantwoord gewonnen berkenmultiplex en beukenhout en hierdoor een prachtige duurzame optie voor kinderen om lekker te klimmen en te klauteren. De verf op waterbasis waarmee het toestel is afgewerkt zorgt niet alleen voor soepel en comfortabel spelen, maar maakt het klimtoestel ook eenvoudig te reinigen.

Door het fysieke ontwikkelingsspel met klimtoestellen uit de Pikler collectie bouwen kinderen spier- en cardiovasculaire kracht en een gevoel van eigenwaarde op, verbeteren ze hun grove motoriek en verkennen zij tegelijkertijd hun verbeeldingskracht. Alle Pikler toestellen zijn compatibel met elkaar en bevatten veiligheidsverbindingen die de verschillende toestellen met elkaar verbinden en veilig en effectief op hun plaats houden. Door verschillende Pikler toestellen met elkaar te verbinden ontstaat er een heuse speeltuin voor kinderen om te verkennen!

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
0850007036393
SKU
0850007036393

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »