Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt
0
0
Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt

999 games De Magische Markt van Cameloot

Productomschrijving
De Magische markt van Camelot van 999 Games is een spannend kaartspel waarin de spelers in teams samenwerken, maar net zo makkelijk naar het andere team overlopen. Stel je verzameling beschikbaar of speel magische voorwerpen om uiteindelijk de rijkste koopman van de stad te worden.In het begin van het spel bevind je je in één van de twee taveerne...

De Magische markt van Camelot van 999 Games is een spannend kaartspel waarin de spelers in teams samenwerken, maar net zo makkelijk naar het andere team overlopen. Stel je verzameling beschikbaar of speel magische voorwerpen om uiteindelijk de rijkste koopman van de stad te worden.

In het begin van het spel bevind je je in één van de twee taveernes: De Roepende Uil of De Zwarte Kat. Samen met de andere bezoekers in de taveerne waar je bent, probeer je verzamelingen magische voorwerpen compleet te maken om die dan te verkopen en het geld te verdelen.

Je kunt elke beurt kiezen tussen het op tafel leggen van handkaarten, zodat die beschikbaar zijn voor een verzameling, of voor het spelen van een handkaart als magisch voorwerp. Die geven je verschillende mogelijkheden om de situatie te manipuleren. Zo kun je kaarten ruilen of overlopen naar de andere taveerne als je daar meer potentie ziet.

De Magische Markt van Cameloot is een kaartspel met eenvoudige spelregels, maar biedt voldoende tactische mogelijkheden. Daardoor is het spel geschikt voor zowel beginnende als gevorderde spelers.


Inhoud:

  • 96 magische voorwerpkaarten
  • 6 taveernefiches
  • de spelregels

 

Spelduur: ca. 20 minuten
Aantal spelers: 3-6
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Productspecificaties

Artikelnummer
999-MMC01
SKU
999-MMC01

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »