Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Altijd mooi ingepakt
0
0
Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Altijd mooi ingepakt

Schleich Amerikaanse gevlekte Ezel

Schleich Amerikaanse gevlekte Ezel
Productomschrijving
Een Amerikaanse gevlekte ezel uit de  schleich® FARM WORLD. Met zijn bruine vlekken en lichte vacht ziet de gevlekte ezel er supermooi uit, en onderscheidt hij zich van zijn veelal grijze of bruine vriendjes. Net als hen heeft deze Amerikaanse ezel wel de typische lange oren. Hij kan er heel goed mee horen, vooral wanneer hij goed oplet zoals hij...

Een Amerikaanse gevlekte ezel uit de  schleich® FARM WORLD. Met zijn bruine vlekken en lichte vacht ziet de gevlekte ezel er supermooi uit, en onderscheidt hij zich van zijn veelal grijze of bruine vriendjes. Net als hen heeft deze Amerikaanse ezel wel de typische lange oren. Hij kan er heel goed mee horen, vooral wanneer hij goed oplet zoals hij dat nu doet, met gespitste oren. Hij luistert aandachtig naar alles wat er gaande is op het boerenland. Die stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen!

Geschikt vanaf 3 jaar

Afmetingen: 7,8 x 2,2 x 6,6 cm (bxdxh)

  • Schleich® speelsets en figuurtjes inspireren kinderen om met fantasie en tegelijkertijd in alle vrijheid te spelen. Dat zeggen zelfs de deskundigen!
  • De Schleich® figuurtjes zijn zeer gedetailleerd gemodelleerd en lijken sprekend op de dieren in het echt die als voorbeeld hebben gediend. Ze zijn dus ideaal voor pedagogisch verantwoord spelen.
  • Dit artikel hoort bij de FARM WORLD themawereld en is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Productspecificaties

Artikelnummer
SCH13961
SKU
13961
EAN
4059433537870

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »