Speelgoedwinkel Stadskanaal

Ben je op zoek naar een leuke speelgoedwinkel in Stadskanaal? Kijk eens bij Baboffel. Wij zitten weliswaar niet in Stadskanaal, maar kunnen er dankzij onze webwinkel natuurlijk wel leveren. Bij ons vind je nog echt origineel en uniek speelgoed, dat je elders zelden of nooit aantreft. Bestel nu bij onze speelgoedwinkel en laat je artikelen bezorgen in Stadskanaal, of kom langs bij onze winkel in Haren.

Niet alleen hebben we origineel speelgoed, ook kiezen we voor duurzame producten. Bij Baboffel vind je bijvoorbeeld prentenboeken, spellen en babykleding. Maar heerlijk buitenspelen is ook geen probleem met ons grote assortiment buitenspeelgoed. Onze artikelen zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Kan je niet kiezen? Neem contact met ons op, we vinden graag speelgoed dat past bij je budget en wensen.

Route naar de Winkel

 

Speelgoedwinkel Stadskanaal

 

Speelgoedwinkel Stadskanaal: online bestellen

Natuurlijk ben je van harte welkom in onze winkel te Haren. Is onze speelgoedwinkel te ver van Stadskanaal voor jou? Dan is er gelukkig nog het internet. Want een groot deel van ons aanbod is beschikbaar in onze webwinkel. De overzichtelijke structuur maakt het eenvoudig om een keuze te maken. Bel of mail ons even wanneer je online een product mist. De kans is groot dat we het alsnog kunnen leveren!

Duurzaamheid vinden we belangrijk wanneer we speelgoed inkopen. We willen dat het op een verantwoorde wijze gemaakt is, met respect voor mens en natuur. Daarnaast is kwaliteit belangrijk. Dankzij een lange levensduur kan speelgoed zelfs mee naar volgende generaties. We hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring. Daarom weten we waar we het beste en leukste speelgoed kunnen vinden. Dit zijn enkele merken uit ons aanbod:

  • Ostheimer
  • Haba
  • Grimm’s
  • Sigikid
  • Schleich
  • Steiff

Bekijk ons speelgoed!

 

Collector’s items voor verzamelaars

Een speelgoedwinkel is alleen leuk voor kinderen? Nee. Veel volwassenen zijn dol op collector’s items. Kom je naar onze speelgoedwinkel vanuit Stadskanaal, dan ontdek je als verzamelaar de mooiste items aan. Pluche dieren van Steiff zijn bijvoorbeeld populair. Regelmatig verschijnen er limited editions van het Duitse merk. Eveneens geliefd zijn de unieke handgemaakte figuren van Wendt & Kühn.

 

Laat je adviseren door een echte specialist

Met dank aan onze jarenlange ervaring, hebben we heel veel kennis van speelgoed. Daardoor kunnen we je op deskundige wijze helpen met het selecteren van speelgoed voor kinderen. Hiervoor is het niet noodzakelijk om vanuit naar de speelgoedwinkel te komen vanuit Stadskanaal. We staan je namelijk graag telefonisch te woord en je kunt ook een e-mail sturen.

Jouw online speelgoedwinkel voor Stadskanaal

De overzichtelijke structuur maakt het mogelijk om snel te vinden wat je zoekt. Neem contact op wanneer je iets mist of wanneer je vragen over het speelgoed hebt. Maak de kinderen blij, bestel online en laat het door onze speelgoedwinkel leveren in Stadskanaal!

Bekijk ons speelgoed!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »