Speelgoedwinkel Sneek

Je zoekt een speelgoedwinkel in Sneek? Misschien hebben de lokale winkels niet het aanbod dat je zoekt. Baboffel is een winkel met een aanbod van mooi, uniek en duurzaam speelgoed. Natuurlijk leveren wij in Sneek, maar je kunt ook langskomen in onze speelgoedwinkel te Haren.

Het speelgoed uit ons assortiment is er voor kinderen van 0 tot 12 jaar. In ons assortiment vind je producten met een duurzaam, origineel en verantwoord karakter. We hebben het mooiste houten speelgoed. Maar ook buitenspeelgoed voor de de kleine ontdekker, verkleedkleding, spellen, prentenboeken en babykleding. We helpen je graag met het vinden van het juiste speelgoed, passend bij je budget.

Route naar de Winkel

 

Speelgoedwinkel Sneek

 

Speelgoedwinkel Sneek: laat het thuisbezorgen

Je kunt natuurlijk langskomen in onze speelgoedwinkel. Sneek is echter een behoorlijk stuk rijden, dus misschien is online bestellen een betere optie. We hebben een groot deel van ons assortiment ingevoerd in onze overzichtelijke webwinkel. Vind je iets niet, dan kun je ons hierover ook bellen. Ontdek alles en bestel probleemloos via internet, zodat je jouw speelgoed snel thuisbezorgd krijgt in Sneek.

We willen je graag verrassen met ons ruime aanbod van kwalitatief hoogwaardig speelgoed, met oog voor originaliteit en vooral ook duurzaamheid. We vinden het namelijk belangrijk dat bij de productie aandacht wordt gegeven aan zowel de mens als de omgeving. Met ruim 20 jaar ervaring weten we precies hoe we het beste speelgoed kunnen vinden en inkopen. Enkele merken die wij voeren in ons aanbod:

  • Haba
  • Sigikid
  • Ostheimer
  • Grimm’s
  • Schleich
  • Steiff

Bekijk ons Speelgoed

Voor verzamelaars in Sneek

Speelgoed is geliefd bij kinderen, maar ook volwassenen zijn er dol op. Met name verzamelaars treffen we veel aan in onze winkel. Vind je niet wat je zoekt bij je speelgoedwinkel in Sneek? Wij hebben veel collector’s items, zoals pluche knuffels van het merk Steiff. Ook de handgemaakte figuren van Wendt & Kühn zijn geliefd bij verzamelaars. Kom langs of bestel ze eenvoudig online!

Deskundig advies van Baboffel

Als echte speciaalzaak beschikken wij over uitgebreide kennis op het gebied van speelgoed. Gelukkig maar, want niet iedereen is een specialist op dit gebied. Wij zijn er om je te helpen met het vinden van de juiste artikelen. Kom dus gerust langs, of neem nu contact met ons op. Als speelgoedwinkel zijn wij vanuit Sneek makkelijk te bereiken per e-mail of telefoon. We helpen je graag!

Eenvoudig bestellen

Het grote assortiment en de overzichtelijke webshop maken het heel eenvoudig om online te bestellen. Heb je iets moois gezien? Bestel het dan direct in de webwinkel. Onze speelgoedwinkel levert razendsnel in Sneek!

Bekijk ons Speelgoed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »