Speelgoedwinkel Klazienaveen

Vind je niet de juiste speelgoedwinkel in Klazienaveen? Voor écht origineel en duurzaam speelgoed kun je terecht bij Baboffel. Onze winkel is gevestigd in het Groningse Haren. Je kunt langskomen, maar online bestellen is misschien wel net zo makkelijk. Natuurlijk leveren wij ons speelgoed ook in Klazienaveen.

Bij het samenstellen van ons assortiment letten we op kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid. De collectie is geschikt voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Heb je hulp nodig? We helpen graag met het vinden van speelgoed dat aansluit bij je interesses, wensen en budget. Onze speelgoedwinkel heeft onder meer spellen, prentenboeken, pluche dieren, verkleedkleding en buitenspeelgoed. Ontdek het allemaal!

Route naar de Winkel


Speelgoedwinkel Klazienaveen

 

Speelgoedwinkel Klazienaveen: groot online aanbod

Onze winkel in Haren is een paradijs voor kinderen. Maar vind je onze speelgoedwinkel vanuit Klazienaveen ver reizen? Dan is het heel eenvoudig om al die mooie spullen online te bestellen. We hebben een groot deel van ons aanbod ingevoerd in de webwinkel. Je kunt zoeken op merk en categorie, zodat je snel vindt wat bij je past. Het kan zijn dat je een product mist op de website. Neem daarvoor contact op, het is goed mogelijk dat we het alsnog kunnen leveren.

Hoogwaardig en duurzaam speelgoed

We willen kinderen en volwassenen blij maken met de beste artikelen. Met 20 jaar ervaring op zak, lukt het ons goed om prachtig speelgoed in te kopen. Daarom zijn we een speelgoedwinkel waarvoor je Klazienaveen uit wil rijden. Bij het inkopen letten we op de volgende factoren:

  • Duurzaamheid
  • Originaliteit
  • Kwaliteit

We zien graag speelgoed met een lange levensduur, dat mogelijk zelfs overgedragen wordt naar volgende generaties. Daarnaast willen we een assortiment bieden met originele en unieke items die je niet overal ziet. We letten bij het samenstellen van ons aanbod op duurzaamheid. Speelgoed dat op duurzame wijze gemaakt is, krijgt de voorkeur. Gemaakt onder fatsoenlijke werkomstandigheden dus, met het gebruik van duurzame materialen. Merken die we verkopen zijn bijvoorbeeld Sigikid, Grimm’s, Haba en Schleich.

Bekijk ons speelgoed!

 

Speelgoedwinkel ook voor volwassenen

Alleen kinderen willen naar de Baboffel speelgoedwinkel? Klazienaveen heeft ook genoeg verzamelaars, waarvoor wij veel fraaie items hebben. Met name de collector’s items van Steiff zijn geliefd bij onze klanten. Deze fabrikant maakt prachtige pluche dieren, waarbij er regelmatig gelimiteerde oplages verschijnen. Een ander merk dat veel verzamelaars aanspreekt is Wendt & Kühn. Dit Duitse merk maakt uniek figuren die met de hand gemaakt zijn.

Advies van echte speelgoedkenners

Misschien weet je precies wat je wil hebben. Maar het is net zo goed mogelijk dat je advies nodig hebt, bijvoorbeeld voor het uitzoeken van een speciaal cadeau. Daarom is het altijd handig om te profiteren van onze expertise. Je hoeft niet eens naar onze speelgoedwinkel te komen vanuit Klazienaveen. We beantwoorden graag al je vragen telefonisch of via de e-mail, zodat je online speelgoed kunt bestellen. Neem dus nu contact op!

Laat je speelgoed bezorgen in Klazienaveen

Uiteraard is het leuk om rond te snuffelen in onze winkel, maar onze webwinkel is ook een paradijs voor speelgoedfans. Je kunt eenvoudig het mooiste speelgoed vinden en bestellen. Daarnaast helpen we je graag met het maken van een keuze. Daarna zorgt onze speelgoedwinkel voor een snelle levering in Klazienaveen.

Bekijk ons speelgoed!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »