Speelgoedwinkel Emmen

In je zoektocht naar een speelgoedwinkel Emmen, kom je misschien wel op een verrassende plek uit. Baboffel is namelijk gevestigd in Haren (Groningen), maar levert uiteraard ook in Emmen. Onze speelgoedwinkel is onderscheidend met een aanbod van uniek speelgoed, geschikt voor kinderen van 0 tot 12 jaar.  De nadruk ligt op duurzame artikelen van hoge kwaliteit. We hebben bordspellen, knuffels, buitenspeelgoed, prentenboeken, babykleding en meer.

Uiteraard kun je langskomen bij ons, maar dat is wel een aardig stuk rijden. Gelukkig hebben we een groot deel van ons aanbod online beschikbaar. Je kunt dus simpel online bestellen en kiezen voor aflevering thuis in Emmen. Bel of mail gerust wanneer je vragen hebt, of hulp zoekt bij het maken van een keuze.

Route naar de speelgoedwinkel!


Speelgoedwinkel Emmen

 

Speelgoedwinkel Emmen: het gemak van online shoppen

Uiteraard is het leuk om rond te kijken in een winkel. Is er geen speelgoedwinkel in Emmen met een assortiment dat jou echt aanspreekt? Kijk dan eens bij Baboffel. De winkel is zeker de moeite waard, maar online shoppen is uiteraard nog makkelijker. Dankzij de overzichtelijke structuur vind je snel wat je zoekt. Het grootste deel van onze items is online verkrijgbaar. We hebben ons speelgoed online ingedeeld per categorie en merk, wat het zoeken een stuk eenvoudiger maakt. Wanneer je online bestelt, profiteer je van snelle levering in Emmen.

Bekijk ons speelgoed!

 

Focus op kwaliteit en duurzaamheid

Voor onze speelgoedwinkel hoef je Emmen niet uit, omdat je online kunt bestellen. Maar wat maakt ons aanbod nou zo speciaal? Allereerst kiezen we graag voor duurzaam speelgoed. We willen artikelen die op een eerlijke manier gemaakt zijn. Met behulp van duurzame materialen dus, terwijl de arbeidsomstandigheden in orde zijn.

Ook kwaliteit is een vorm van duurzaamheid. Goed speelgoed gaat lang mee, zodat zelfs volgende generaties er nog mee kunnen spelen. Wanneer we speelgoed inkopen voor onze winkel, selecteren we dus alleen kwaliteitsmerken. Een kleine selectie van merken uit ons assortiment:

  • Haba
  • Sigikid
  • Ostheimer
  • Grimm’s
  • Schleich
  • Steiff

Ook leuk voor volwassenen

De tijd dat de speelgoedwinkel in Emmen alleen leuk was voor kinderen, is voorbij. Al decennia lang worden bepaalde soorten speelgoed ook als verzamelitems gezien door volwassenen. Baboffel heeft een ruim assortiment van collector’s items, waardoor de winkel ook voor volwassenen de moeite waar is. We lichten graag de pluche figuren van Steiff uit. Deze Duitse fabrikant brengt prachtige knuffels uit, waarvan een deel als eenmalige serie verschijnt. Eveneens interessant zijn de handgemaakte figuren van Wendt & Kühn.

 

Advies over speelgoed nodig? Bel of mail

Wanneer je onze speelgoedwinkel vanuit Emmen komt bezoeken, kun je uiteraard ons deskundige personeel om advies vragen. Gelukkig staan we ook voor je klaar wanneer je liever online je speelgoed koopt. Tijdens openingstijden kun je bellen, maar mailen mag natuurlijk altijd. We snappen dat speelgoed belangrijk is, alleen al omdat het vaak cadeau wordt gedaan. Wij hebben jaren ervaring en weten dus goed welk speelgoed bij wie past.

Laat je speelgoed bezorgen in Emmen

Ontdek nu ons aanbod van speelgoed, met hoogwaardige en duurzame items van de leukste speelgoedmerken. Laat je gerust voorlichten met deskundig advies van onze medewerkers. Weet je al wat je wil hebben? Bestel dan direct in onze speelgoedwinkel en kies voor levering in Emmen.

Naar ons speelgoed!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »