Speelgoedwinkel Drachten

Heb je gezocht op ‘speelgoedwinkel Drachten’ voor echt, duurzaam en origineel speelgoed? Dan ben je bij Baboffel aan het juiste adres. Een klein half uurtje rijden van Drachten stap je binnen in de kinderwereld van Baboffel, in het hart van het mooie Haren.

Bij ons vind je een ruim assortiment écht, origineel en duurzaam speelgoed voor alle leeftijden. Van hoogwaardig babyspeelgoed tot buitenspeelgoed voor echte survival-kids. Van spellen tot muziekinstrumenten. Van babykleding tot verkleedkleding. Wat je ook zoekt, wij hebben een ruime keuze, voor ieder budget. Daarbij helpen we je ook graag.

Route Naar De Winkel   |   Bekijk Ons Speelgoed

Speelgoedwinkel Drachten


Speelgoedwinkel Drachten ook online

Corona Virus

Belangrijk: Omdat je nu zoveel mogelijk moet proberen in Drachten te blijven is het goed te weten dat een groot deel van het assortiment van onze speelgoedwinkel online op onze webshop is te bekijken en te bestellen. Vanwege het virus dat rondwaart vragen we je nú hier zoveel mogelijk gebruik van te maken. Wij laten in onze speelgoedzaak niet meer dan 2 klanten tegelijkertijd toe en volgen de aanwijzingen van het RIVM strikt op. Voor vragen kun je ons natuurlijk altijd bellen: 050 5351139.

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met speelgoed voor kinderen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid. Als speelgoedwinkel richten wij ons op de leeftijd 0-12 jaar. Voor zowel dromers als whizzkids. Wij kiezen voor duurzame merken, waar bij de productie respect wordt getoond voor mens en omgeving.

Ook voor Collectors

  • Omdat we het ook leuk vinden ‘grote’ mensen tot onze klant te hebben, bieden wij een mooi assortiment aan voor collectors. Dit kun je ook bekijken in onze online webshop. Veel klanten uit Drachten, komen hiervoor naar onze speelgoedwinkel. Je kunt hierbij denken aan:

    Unieke en gelimiteerde pluche dieren van het 140 jaar oude merk Steiff, die uitsluitend in Europa worden gemaakt in hun eigen fabriek.
  • Prachtige handgemaakte figuurtjes van Wendt & Kühn uit het Erzgebergte.

Antwoord op al uw vragen

In deze gedigitaliseerde wereld zijn wij nog een van de weinige fysieke speelgoedzaken waar de mooiste merken op het gebied van verantwoord en duurzaam speelgoed worden aangeboden. Hierbij word je bij ons deskundig en met enthousiasme geholpen.

Eenvoudig online bestellen

Uiteraard zouden wij je graag uitnodigen een bezoek te brengen aan onze winkel. Echter, wij vragen je nú de richtlijnen van het RIVM te volgen en zoveel mogelijk je bestellingen bij ons online te plaatsen.

Heb je daarbij vragen? Dan kun je onze speelgoedwinkel vanuit Drachten telefonisch bereiken op 050 5351139, of per mail op [email protected]

Route Naar De Winkel   |   Bekijk Ons Speelgoed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »