Verzenden & verzendkosten

Verzenden
Baboffel maakt gebruik van de pakketdiensten van PostNL 

Als u kiest voor verzending met PostNL, vragen wij een standaardbijdrage van € 4,95 incl. BTW in de verzendkosten, voor alle bestellingen tot een gewicht van 10 kg en met de pakketafmeting tot 100 x 50 cm.
Bestellingen boven de € 90,- worden gratis verzonden.
Uw bestelling, indien besteld voor 16:00 uur, wordt dezelfde dag nog aangeboden bij PostNL. De verwachting is dat u uw pakje dan de volgende dag in huis heeft. 
Tenzij anders aangegeven streven wij er zo naar alle bestellingen uiterlijk binnen 2 werkdagen op het opgegeven adres te bezorgen. 

Bij een gewicht boven de 10 kg en bij afwijkende maten zal per bestelling worden berekend wat de verzendkosten zullen zijn. Hierover wordt dan contact met u opgenomen.

Helaas heeft onze website niet de mogelijkheid onderscheid te maken tussen brievenbuspost en pakketpost. Zodra we een bestelling per brievenbuspost kunnen verzenden, doen we dit altijd met een barcode om de zending te kunnen volgen. Het bedrag hiervoor is € 4,10. Het teveel betaalde storten we altijd per omgaande retour.

Voor verzending naar het buitenland worden de tarieven van Post.nl Internationaal Pakket Plus aangehouden. 

Zelf ophalen
Woont u in de buurt, of vindt u het niet erg een eindje te rijden, dan kunt u uiteraard de bestelling ook zelf in de winkel komen ophalen. U reserveert per email het artikel. Betaling kan dan ook contant of per pin in de winkel. U krijgt in dat geval geen verzendkosten. Wij reserveren voor u gedurende 4 werkdagen.

Alle prijzen en informatie op deze website zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »