Smart Tech Trein Service Station

Er moeten reparaties worden uitgevoerd en heel wat speelgoedtreinen moeten ook eens grondig geschrobd worden. Gelukkig biedt het treinservice-station een volledige service voor alle treinen die door BRIO World rijden. Stuur de locomotief naar links voor e

Lees meer...
Artikelnummer: 33975
Aantal: 2

Er moeten reparaties worden uitgevoerd en heel wat speelgoedtreinen moeten ook eens grondig geschrobd worden. Gelukkig biedt het treinservice-station een volledige service voor alle treinen die door BRIO World rijden. Stuur de locomotief naar links voor een reinigingssessie in de wasstraat, naar rechts voor onderhoud in de reparatie-afdeling, of rechtdoor als er niets hoeft te gebeuren. De trein komt automatisch tot leven met realistische treingeluiden en -animaties, en je kunt je spel zelfs nog echter maken met behulp van de Smart Tech Sound-app.

Smart Tech
Waar gaat de trein hierna heen? En wat gaat hij doen? Met de nieuwe Smart Tech serie beslis jij. Plaats de tunnels en het station, en kijk hoe een nieuw treinavontuur begint. Dankzij de interactieve Smart Technologie stopt de trein, gaat de fluit, gaat de trein achteruit of knippert met de lichten. Jij hebt de controle!

Een mooie aanvulling op het Brio houten treinsysteem.

Geschikt vanaf 3 jaar

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »