Steenoven Bakkerij / Brick Oven

In deze bakkerij is het heerlijk vertoeven. De geur van warm gebakken brood en de oer Hollandse Sylvanian gezelligheid zorgen ervoor dat het er altijd heel druk is. Deze cadeauset is met veel extra's waaronder naast eigenaresse Eva, ook dochter Lynn, vrie

Artikelnummer: SF5237
Aantal: 1

In deze bakkerij is het heerlijk vertoeven. De geur van warm gebakken brood en de oer Hollandse Sylvanian gezelligheid zorgen ervoor dat het er altijd heel druk is. Deze cadeauset is met veel extra's waaronder naast eigenaresse Eva, ook dochter Lynn, vriendinnetje Luna, een gezellig echt werkende lantaarnpaal voor de ultieme sfeer, een terras set om heerlijk buiten te zitten en een mooie extra vloer, voor vergroting van de winkelruimte.

Deze set heeft een gelimiteerde oplage, dus wees er snel bij!

Adviesleeftijd 3+

Silvanian Families omvatten alle soorten dieren, die leven in een fantasierijk bos.
Deze schattige speelgoed collectie biedt individuele creativiteit en eindeloze fantasie door middel van fantasiespel. Net als echt families, hebben deze schattige dierfiguren allerlei familieleden om hun liefde mee te delen. Met aantrekkelijke en prachtig gedetailleerde huizen, meubels en accessoires, kunnen de kinderen hun originele verhalen versterken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »