Set Zus Chocoladekonijn Bureau

Een leuke set van Sylvanian Families met Luna Chocoladekonijn. De set bevat naast Luna een bureau met stoel waar Luna aan kan studeren voor school en een handig ladekastje. In de set zit zelfs een pennenhouder, een roze potlood, een geel potlood en een pu

Artikelnummer: SF5016
Aantal: 1

Een leuke set van Sylvanian Families met Luna Chocoladekonijn. De set bevat naast Luna een bureau met stoel waar Luna aan kan studeren voor school en een handig ladekastje. In de set zit zelfs een pennenhouder, een roze potlood, een geel potlood en een puntenslijper zodat Luna aantekeningen kan maken bij het leren! Om Luna te helpen in de stemming te komen om te leren, is er ook een wereldbol en een chique rugtas voor haar schoolboeken!

Sylvanian Families omvatten alle soorten dieren, die leven in een fantasierijk bos.
Deze schattige speelgoed collectie biedt individuele creativiteit en eindeloze fantasie door middel van fantasiespel. Net als echt families, hebben deze schattige dierfiguren allerlei familieleden om hun liefde mee te delen. Met aantrekkelijke en prachtig gedetailleerde huizen, meubels en accessoires, kunnen de kinderen hun originele verhalen versterken.

Geschikt vanaf 3 jaar 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »