Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Altijd mooi ingepakt
0
0
Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Altijd mooi ingepakt

Schleich Regenboogdraak

Schleich Regenboogdraak
Productomschrijving
Je ziet hem nog minder vaak dan vallende sterren of klavertjesvier. Maar als je dan de regenboogdraak van de schleich® BAYALA® wereld te zien krijgt, zul je je verbazen. Zijn gekleurde veren weerspiegelen het licht van de zon en kleuren alles zo ver het oog reikt. Meestal gebeurt dat als de draak de voorraden in zijn hol moet aanvullen. En dan we...

Je ziet hem nog minder vaak dan vallende sterren of klavertjesvier. Maar als je dan de regenboogdraak van de schleich® BAYALA® wereld te zien krijgt, zul je je verbazen. Zijn gekleurde veren weerspiegelen het licht van de zon en kleuren alles zo ver het oog reikt. Meestal gebeurt dat als de draak de voorraden in zijn hol moet aanvullen. En dan weer door de kamer moet vliegen.

Geschikt vanaf 5 jaar

Afmetingen: 25 x 30,2 x 13,3 cm (bxdxh)

  • Schleich® speelsets en figuurtjes inspireren kinderen om met fantasie en tegelijkertijd in alle vrijheid te spelen. Dat zeggen zelfs de deskundigen!
  • De Schleich® figuurtjes zijn zeer gedetailleerd gemodelleerd en lijken sprekend op de dieren in het echt die als voorbeeld hebben gediend. Ze zijn dus ideaal voor pedagogisch verantwoord spelen.
  • Dit artikel hoort bij de BAYALA® themawereld en is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Productspecificaties

Artikelnummer
SCH70728
SKU
70728

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »