Protect Me, Boogie Gorilla

Dit is Boogie, de grijze gorilla uit de Protect Me-serie van Steiff. Hij is 35 cm groot en gemaakt van knuffelzacht pluche. In een kinderkamer voelt hij zich goed. Dat geldt niet voor de gorilla in het Afrikaanse regenwoud. Deze staat op de rode lijst van

Artikelnummer: ST062216
Aantal: 1

Dit is Boogie, de grijze gorilla uit de Protect Me-serie van Steiff. Hij is 35 cm groot en gemaakt van knuffelzacht pluche. In een kinderkamer voelt hij zich goed. Dat geldt niet voor de gorilla in het Afrikaanse regenwoud. Deze staat op de rode lijst van bedreigde diersoorten. Het bestaan van dit prachtige, machtige dier wordt door de vernietiging van zijn leefgebied en de jacht door onverantwoordelijke trofeejagers sterk bedreigd.

Boogie vertegenwoordigt deze geweldige diersoort met zijn grote beschermingsdrang en sterk ontwikkelde familiezin. De staande Protect Me gorilla Boogie heeft een zachte pluchen vacht in grijs; mooie schakeringen markeren de overgang van het lichaam naar de achterpoten en lopen hierin door. Het midden van zijn kop is bruin. De fijne airbrush-techniek in zwart die van kop tot teen is aangebracht, maakt deze prachtige creatie af. Als begripvol knuffel- en speelmaatje van uw kind is hij met zijn vriendelijke gezicht een aanwinst voor de kinderkamer – en hij gaat ook graag mee op reis.

 

  • Grootte: 35 cm
  • Kleur: grijs
  • Materiaal: knuffelzacht pluche gevuld met synthetisch vulmateriaal
  • Ogen: kunststof ogen
  • Wasbaarheid: mag in de machine gewassen worden op 30 graden
  • Met RVS knop in het oor
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »