National Geographic Magda Masai Giraf 26cm

Bescherm samen met Steiff de biodiversiteit. Steiff heeft samen met National Geographic een bijzondere collectie pluchen dieren in het leven geroepen om maatregelen voor de bescherming van biodiversiteit te steunen.

Lees meer...
Artikelnummer: ST024412
Aantal: 1

Bescherm samen met Steiff de biodiversiteit. Steiff heeft samen met National Geographic een bijzondere collectie pluchen dieren in het leven geroepen om maatregelen voor de bescherming van biodiversiteit te steunen. De collectie bevat dieren die voor het biodiversiteitsproject National Geographic Photo Ark zijn gefotografeerd door Joel Sartore. Hij fotografeert wereldwijd bedreigde diersoorten voordat deze uitsterven. Met uw aankoop steunt u een goed doel! De opbrengsten uit de verkoop van alle National Geographic producten gaat naar wetenschappers, ontdekkers en onderzoekers van de National Geographic Society in de hele wereld.

Een nieuw lid van de National Geographic collectie is Magda Masai giraffe. In de afgelopen 30 jaar is het aantal giraffen met 40 procent gedaald. Hun aantal neemt voortdurend af door hun leefgebied te verkleinen. Dit fantastische dier wordt ook steeds zeldzamer in dierentuinen.

Magda probeert aandacht te vragen voor de dreiging voor deze indrukwekkende Masai-giraffen. Ze is een bijzonder mooie vertegenwoordiger van deze soort.

Ze is 26 cm groot en is gemaakt van knuffelig gespikkeld pluche. Met deze afmetingen is ze de passende metgezel voor mensen die graag zo'n charmant wezen zouden willen hebben. Magda Masai giraffe staat stabiel doordat haar benen ondersteund worden door bedrading. De pluche stof is bedrukt in de typische kleuren. Het puntje van haar staart is zwart. Net zoals haar familieleden die boven het dierenrijk uittorenen, trekt de Magda Masai-giraf meteen de aandacht naar zichzelf. Ze staat boven alles en straalt rust uit. Haar boodschap drijft naar huis: respecteer wezens zoals ik en bescherm ons!

 

  • Grootte: 26 cm
  • Kleur: wit en bruin
  • Materiaal: 100% polyester, gevuld met synthetisch vulmateriaal
  • Ogen: kunststof ogen
  • met roestvrijstalen knop in het oor
  • Wasbaarheid: mag in de machine gewassen worden op 30 graden
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »