Luxantis

Schaduwwezens gaan op pad om het kasteel Luxantis te veroveren. Ze kunnen enkel gestopt worden met behulp van de betoverde voorwerpen uit het magische lichtwoudlabyrint. De spelers laten de lichtjes branden en moeten de positie ervan goed onthouden, want

Artikelnummer: HB304358
Aantal: 1
Schaduwwezens gaan op pad om het kasteel Luxantis te veroveren. Ze kunnen enkel gestopt worden met behulp van de betoverde voorwerpen uit het magische lichtwoudlabyrint. De spelers laten de lichtjes branden en moeten de positie ervan goed onthouden, want enkel de velden met blauwe lichtjes zijn veilig. Bovendien moeten ze tijdens de zoektocht naar voorwerpen goed overleggen en proberen de gevaarlijke rode dwaallichtjes te vermijden.
Door het interactieve led-spelbord en de onberekenbare dobbelsteen kan elke ronde in het spel echter een onverwachte wending nemen.
 
Wordt geleverd zonder batterijen (3x 1,5 V AA).
 
1 spelbord Lichtwoudlabyrint met led techniek, 4 transparante speelfiguren, 1 spelbord Weg naar het kasteel Luxantis, 36 kaarten met schaduwwezens, 24 boomkaartjes, 1 dobbelsteen, 1 handleiding.
 
De moeilijkheidsgraat van dit spel kan aangepast worden. 
 
Aantal spelers: 2-4
Soort spel: memoryspel, verzamelspel, coöperatief spel, dobbelspel
Speelduur: ca. 30 minuten
Materiaal: kunststof, karton
 
Geschikt vanaf 6 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »