Changer aankleedkussenhoes Honeycomb - Spring

Deze luxe Changer aankleedkussenhoes met een wafel patroon is niet alleen heerlijk zacht voor je baby om op te liggen terwijl je baby verschoond en aangekleed wordt; deze universele aankleedkussenhoes is ook nog eens een echte eye-catcher in de babyk...

Artikelnummer: CH20,2,3,002-Spring
Aantal: 1

Deze luxe Changer aankleedkussenhoes met een wafel patroon is niet alleen heerlijk zacht voor je baby om op te liggen terwijl je baby verschoond en aangekleed wordt; deze universele aankleedkussenhoes is ook nog eens een echte eye-catcher in de babykamer.

Absorberend en zacht
Gemaakt van heerlijk zacht flanel in combinatie met een wafel patroon is deze waskussenhoes  super absorberend en zacht. Het Sprinkle design maakt van je babykamer een vrolijk plekje. Door de verbeterde pasvorm van het waskussenhoes is deze ook geschikt voor elk aankleedkussen.

Nieuw materiaal
Deze waskussenhoes is gemaakt van 2 luxe stoffen. 100% cotton flanel en de zijkanten zijn gemaakt van een wafel pagtroon. Deze waskussenhoes is universeel en heeft een verbeterde pasvorm. De aankleedkussenhoes kan op 40°C gewassen worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »