Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt
0
0
Voor 16:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75,-
Altijd mooi ingepakt

Grimm's Kartonboek Het weer, The Weather, Das Wetter

Productomschrijving
Een heerlijk boek over het weer en de seizoenen met prachtige illustraties om verhalen bij te vertellen en om bijvoorbeeld na te bootsten met de Grimm's Bouwset Weer. Grimm's heeft dit boek gemaakt in samenwerking met de Duitse illustrator Sarah Settgast. Het 26 pagina's tellende boek gebruikt 24 prachtige illustraties om verhalen te vertellen over...

Een heerlijk boek over het weer en de seizoenen met prachtige illustraties om verhalen bij te vertellen en om bijvoorbeeld na te bootsten met de Grimm's Bouwset Weer. Grimm's heeft dit boek gemaakt in samenwerking met de Duitse illustrator Sarah Settgast. Het 26 pagina's tellende boek gebruikt 24 prachtige illustraties om verhalen te vertellen over het weer en alles wat ermee te maken heeft. De geschreven woorden zijn nagetekend van de Grimm's houten letters, in het Duits en Engels.

Zelfs de kleintjes zullen samen plezier beleven aan het kijken en vertellen van verhalen. De hoofdletters zijn geweldig voor beginners en voor het eerste leren van vreemde talen op de basisschool of thuis. En natuurlijk is het kartonnen boek een sieraad voor elke seizoenstafel. Een belevenis voor het hele gezin en voor alle zintuigen!

Sarah Settgast schilderde ook bijna 100 figuren uit de Grimm's collectie, verstopt in elke illustratie. Ga opzoek naar deze figuren, herken jij ze uit de Grimm's collectie?

Afmetingen: 17 x 17 cm

26 pagina's

Leeftijd 1+

Productspecificaties

Artikelnummer
GR70405
SKU
70405

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »