IJsspin

In de kronkelige onderaardse gangen van de ijswereld van Schleich wacht een griezelige verrassing. Daar ligt de gevaarlijke ijsspin op de loer naar slachtoffers! Een beet is genoeg en de tegenstander valt in een lange, koude slaap. En als de spin dan toch

Artikelnummer: SCH42494
Aantal: 2
In de kronkelige onderaardse gangen van de ijswereld van Schleich wacht een griezelige verrassing. Daar ligt de gevaarlijke ijsspin op de loer naar slachtoffers! Een beet is genoeg en de tegenstander valt in een lange, koude slaap. En als de spin dan toch een keertje omsingeld wordt, houdt ze het hoofd koel. Met haar acht ogen kan ze meerdere tegensstanders gelijktijdig in de gaten houden.
 
In de kronkelige ijsholen en gletsjerspleten van de ijswereld wacht een ijskoude en griezelige verrassing. Wie hier terechtkomt, zal vroeg of laat kennis maken met de gevaarlijke ijsspin. Eerst raken de indringers verstrikt in de haast onzichtbare webben die het akelige krabbeldier spint. Dan komt de ijsspin tevoorschijn uit een spleet. Alleen al het aanzien van het dier doet het bloed van de slachtoffers in de aderen stollen. De spin staat steeds in een aanvalshouding met de voorpoten bedreigend opgetild. Wat een inspanning voor een spin! En als de spin dan toch een keertje omsingeld wordt, houdt ze het hoofd koel. Met haar acht ogen kan ze meerdere tegensstanders gelijktijdig in de gaten houden. De duellen duren meestal niet lang. Een beet van haar is genoeg en de tegenstander valt in een lange, koude slaap.
 
Afmetingen: 15,5 x 8,2 x 18,0 cm
Aanbevolen leeftijd: 7-12 jaar
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »