IJsdraak

De ijsdraak van Schleich schakelt zijn tegenstanders pijlsnel uit. Hij vliegt snel en kan scherpe bochten maken om zijn vijanden binnen de kortste keren in te halen. Op zijn vleugels heeft hij gevaarlijke stekels van ijs waarmee hij door ieder pantser pri

Artikelnummer: SCH70139
Aantal: 1
De ijsdraak van Schleich schakelt zijn tegenstanders pijlsnel uit. Hij vliegt snel en kan scherpe bochten maken om zijn vijanden binnen de kortste keren in te halen. Op zijn vleugels heeft hij gevaarlijke stekels van ijs waarmee hij door ieder pantser prikt, hoe dik dat ook mag zijn. En hij hoeft maar even te blazen om een aanvaller in een handomdraai te laten bevriezen!
 
Wie de ijsdraak tegenkomt, mag uitkijken, want hij kan zijn tegenstanders in een mum van tijd koud maken! Het is bijna niet mogelijk aan hem te ontkomen. Hij vliegt snel en kan scherpe bochten maken om zijn vijanden binnen de kortste keren in te halen. Op zijn vleugels heeft hij gevaarlijke stekels van ijs waarmee hij door ieder pantser prikt, hoe dik dat ook mag zijn. Bovendien gebruikt hij in gevechten zijn staart als een enorme knots. Tegenstanders die hij raakt, zien alleen nog maar ijssterretjes! Tegen zijn sterkste wapen zijn zelfs de beste strijders van Eldrador machteloos. En dat is zijn adem waarmee hij aanvallers laat bevriezen!
 
Afmetingen: 22,9 x 16,5 x 17,5 cm
Aanbevolen leeftijd: 7-12 jaar
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »