Spel - Goud aan de Orinoco

Goudkoorts aan de Orinoco ! Geleerden hebben diep in het oerwoud aan de oever van deze geheimzinnige rivier de ruïnes van een oude beschaving ontdekt. Jullie dappere teams van avonturiers gaan onmiddellijk op weg en beginnen bij het met legenden om...

Artikelnummer: HB5946
Aantal: 1
Goudkoorts aan de Orinoco ! Geleerden hebben diep in het oerwoud aan de oever van deze geheimzinnige rivier de ruïnes van een oude beschaving ontdekt. Jullie dappere teams van avonturiers gaan onmiddellijk op weg en beginnen bij het met legenden omgeven stenen hoofd Guarda, de “Wachter van het goud”, om in de ruïnes naar schatten te zoeken.
Maar het goud ligt op de andere oever van de snelstromende rivier! En die kan alleen over de gevaarlijk stroomafwaarts drijvende boomstammen worden overgestoken. Wees dapper en breng jullie avonturiers met een beetje geluk en slimme tactiek naar de andere oever.
Houd echter tijdens het verschuiven en overspringen van de boomstammen altijd de wegdrijvende stammen en jullie rivalen in het oog. Wie heel dapper is en zijn avonturiers veilig over de Orinoco brengt, kan het meeste goud verzamelen en zo het spel winnen.

Een meeslepend, tactisch wedstrijdspel voor 2-4 avonturiers van 7-99 jaar.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »