Corolle Regenboog Pop 40cm - Praline

Praline is een grote sprankelende Corolle pop van 40 cm met een leuke en kleurrijke uitstraling!
Ze is gekleed in een jurk gemaakt van een exclusieve trendy Corolla stof, met regenbogen en eenhoorns. Ze draagt ​​een paar bijpassende niet-verwijderbare de

Artikelnummer: C300010
Aantal: 3

Terwijl Nephelia bezig is met het tellen van de wolken, is het Praline die graag grappen maakt! Ze vindt het leuk om de wolken een vorm te geven: kijk, ze verandert de wolk in een paard met een hoorn: nee maar, het is een eenhoorn!

Maak kennis met een groep van 4 vrolijke personages die boven de wolken leven in een leuke en grappige wereld waar eenhoorns midden in suikerspinvelden ronddwalen!

Praline is een grote sprankelende Corolle pop van 40 cm met een leuke en kleurrijke uitstraling!
Ze is gekleed in een jurk gemaakt van een exclusieve trendy Corolla stof, met regenbogen en eenhoorns. Ze draagt ​​een paar bijpassende niet-verwijderbare derbylaarzen.

Dankzij haar flexibele en lichte lichaam, evenals haar lange armen en eindeloze benen is ze in staat alle posities in te nemen.
Handen en hoofd zijn gemaakt van zacht vinyl met een delicate vanillegeur. Haar gezicht is bezaaid met kleine sproeten en ze heeft lichtblauwe ogen.
Het haar van Praline is prachtig roze. Ze heeft een lange haarlok op haar voorhoofd twee staartjes die door elastiekjes worden vastgehouden.

Praline maakt deel uit van de groep van 4 te verzamelen Rainbow Dolls van Corolle.

Geschikt vanaf 3 jaar.

Grootte: 40 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »