Corolle Regenboog Pop 40cm - Nephelie

Néphélie is een grote sprankelende Corolle pop van 40 cm met een leuke en kleurrijke uitstraling!
Ze is gekleed in een jurk gemaakt van een exclusieve trendy Corolla stof, met regenbogen en eenhoorns. Ze draagt ​​een paar bijpassende niet-verwijderbare d

Artikelnummer: C30002
Aantal: 2

Néphélie is gepassioneerd door de wolken die we elke dag in de lucht zien: ze houdt heel veel van ze! Ze laat ze groeien en zorgt goed voor ze. Ze zorgt ervoor dat ze hun witte kleur behouden.

Maak kennis met een groep van 4 vrolijke personages die boven de wolken leven in een leuke en grappige wereld waar eenhoorns midden in suikerspinvelden ronddwalen!

Néphélie is een grote sprankelende Corolle pop van 40 cm met een leuke en kleurrijke uitstraling!
Ze is gekleed in een jurk gemaakt van een exclusieve trendy Corolla stof, met regenbogen en eenhoorns. Ze draagt ​​een paar bijpassende niet-verwijderbare derbylaarzen.

Dankzij haar flexibele en lichte lichaam, evenals haar lange armen en eindeloze benen is ze in staat alle posities in te nemen.
Handen en hoofd zijn gemaakt van zacht vinyl met een delicate vanillegeur. Haar gezicht is bezaaid met kleine sproeten en ze heeft donkerblauwe ogen.
Het haar van Néphélie is levendig frambozenroze. Ze heeft een lange haarlok op haar voorhoofd en een paardenstaart die door een elastiekje wordt vastgehouden.

Néphélie maakt deel uit van de groep van 4 te verzamelen Rainbow Dolls van Corolle.

Geschikt vanaf 3 jaar.

Grootte: 40 cm

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »