Bundler Empire Inbakerdoek

Met de vernieuwde inbakerslaapzak van Lodger kan iedere ouder eenvoudig een baby inbakeren. Het stevige en rekbare materiaal zorgt voor een goede pasvorm en voelt tegelijkertijd comfortabel en zacht aan voor je baby. Het gebreide katoen met een TOG-waarde

Artikelnummer: BN21.2.06.003-074
Aantal: 1

Lodger Bundler: Handige inbakerslaapzak voor pasgeboren baby's

Met de vernieuwde inbakerslaapzak van Lodger kan iedere ouder eenvoudig een baby inbakeren. Het stevige en rekbare materiaal zorgt voor een goede pasvorm en voelt tegelijkertijd comfortabel en zacht aan voor je baby. Het gebreide katoen met een TOG-waarde van 0,6 is luchtig en ademend en helpt het risico op warmtestuwing te verminderen. De inbakerslaapzak biedt geborgenheid en rust voor je pasgeboren baby en zorgt voor een goede nachtrust van baby's én ouders.

Hoe gebruik je deze inbakerslaapzak?

Onze Bundler inbakerslaapzak is direct vanaf de geboorte te gebruiken (minimaal geboortegewicht 3,5 kilo), tot de eerste omrolactiviteit. Onrustige newborns hebben baat bij inbakeren omdat dit het veilige gevoel in de buik nabootst. Lodger's inbakerslaapzakje is makkelijk te gebruiken door het zachte klittenband dat speciaal is ontwikkeld voor babyproducten.

 

  • Leeftijd: 0-4 maanden
  • Materiaal: 100% katoen
  • Sluiting: d.m.v. klittenband
  • Afmetingen: 55 x 28 cm
  • Seizoen: ieder seizoen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »